Vuokrausehdot

Ota yhteyttä

Vuokrausehdot

Vuokraus ja Palautus

Vuokraus on AINA SITOVA

VARAUSMAKSU

*Varaus sitoo molempia osapuolia vasta, kun varausmaksu on maksettu

*Varausmaksun määrä on puolet vuokrahinnasta,Vuokraamo pidättää itsellään oikeuden hyväksyä/hylätä varaukset, joista ei ole maksettu ajallaan.

*VARAUKSEN PERUUNTUESSA, vuokraajalla on oikeus pitää varausmaksu sovitustyön ja kulujensa korvauksena.

*Peruutuksen tapahtuessa alle 7 vrk ennen vuokrauksen alkua on vuokraaja velvollinen maksamaan koko sovitun vuokrahinnan .LÄÄKÄRINTODISTUSTA vastaan loppuosaa vuokrahinnasta ei tarvitse maksaa.

*Vuokraaja vastaa vuokraamistaan asusteista, niiden täydestä arvosta, kunnes ne on palautettu vuokraamoon. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan/lunastamaan vuokraamilleen asusteille sattuneet vahingot ja kadonneet osat.

*Korvauksen yläraja on tuotteen voimassaolevan hinnaston mukainen myyntihinta vähennettynä kulumalla.

*Normaali pesu (=yksi pesukerta) sisältyy vuokra hintaan. Tahran poistosta veloitetaan erikseen.

*Vuokrattujen asujen muuntelu, ompelu ja itse peseminen on ehdottomasti kielletty. Vuokraamo tekee tarvittavat korjaustyöt olemassa olevan hinnaston mukaan,korjaustyöt veloitetaan erikseen vuokran päälle.

Vuokratut asusteet on palautettava sovittuna ajankohtana. Palautusajan muutoksista on sovittava vuokraamon kanssa. Palautusajan ylityksestä veloitetaan lisämaksu 10e ja sitä seuraavista päivistä aina 20e/pvä sakkomaksua
Mahdolliset palautus- ja lähetyskulut maksaa asiakas.

Vuokraamon velvollisuus on luovuttaa vuokratut tuotteet sovitun laisena ja sovittuna ajan kohtana. Mikäli vuokraamo ei täytä tätä velvollisuutta, vuokraajalla on oikeus vaatia korvausta, jonka määrä on korkeintaan sovittu vuokra hinta.

Vuokraamolla on oikeus tarkistaa vuokraajan henkilö- ja osoitetiedot sekä vaatia takuusumma vuokraamistaan tuotteista.

Vuokratut tuotteet luovutetaan vuokraamon pukupussissa. Palauttamatta jääneistä pukupusseista, vaatepuista tai muista oheistarvikkeista veloitetaan kulloinenkin voimassaoleva myyntihinta.

Vuokrapukujen palauttamatta jättäminen ja myöhästyminen (ma palautuspvä) seuraava pvä 10e ja siitä edelleen päiväsakkomaksu 20e

 

Vuokra-asujen hakupäivä on torstai ja palautuspäivä seuraava maanantai, jos ei toisin sovita.

Vakuutus

Vuokraaja voi ottaa vapaaehtoisen vakuutuksen vuokraamilleen tuotteille.

Vakuuta pukusi, juhli huolettomammin!

Jäljempänä vuokraamolla tarkoitetaan Morsiuspukuliike Birgitan ja vuokraajalla vuokrasopimuksesta vastuussa olevaa asiakasta.

Vuokraaja voi ottaa tuotteille vakuutuksen, jolloin omavastuu nolla (0) euroa puvun vahingoittuessa tapaturmaisesti.

Vakuutus ei korvaa hävinneitä tuotteita, eikä selkeästi tahallaan tärveltyjä tuotteita.

Vakuutus ei korvaa neulan rikkomia kaulussilkkejä.

Vakuutuksen hinta on 25% vuokratun pukukokonaisuuden hinnasta, kuitenkin vähintään viisi (5) euroa ja korkeintaan kahdeksankymmentä (80) euroa pukukokonaisuutta kohti.

Vakuutus tulee maksaa ennen vuokra-ajan alkua tai vuokratuotteiden noudon yhteydessä.

 

Coronapäivitys:Meillä pyyhitään ovenkahvat,maksupääte .pöydät ym.aina ennen seuraavaa asiakasta ja asiakkaan jälkeen.asiakas laitetaan käsipesulle heti liikkeeseen tullessa ja liikkeestä lähtiessä.Sovitustilanteeseen tullessa rajaamme makutuomarit max 2. Näin yritämme pitää itsemme ja asiakkaamme terveinä.Maskia toivomme asiakkaillemme ,koska turvaväliä emme sovitustilanteessa voi pitää.Meillä myös maski.

Huomio!!!!

Poikien Vanhojentanssivuokrapukujen varauksia alamme ottaa vastaan elokuussa.Varaathan ajan sovituksiin etukäteen!