Morsiuspuvut

Ota yhteyttä

Morsiuspuvut ( painamalla eka kuvaa, pystyt selaamaan kuvia)

HUIPPU HÄÄPUKUMUOTIA ITALIASTA MEILLÄ

MONICA LORETTI, DANIELA DI MARINO JA ANGELA BIANCA yhdessä muodostavat eheän hääpukubrändi perheen.Taidokas designer-tiimi on onnistunut luomaan useita kiehtovia mallistokokonaisuuksia.puvut on valmistettu hyvälaatuisista materiaaleista, joita täydentää omalla Euroopan-tehtaalla valmistetut pitsit.Hinta ja kokoskaala on kattava.aistikkaat yksityiskohdat sekä selkeät ja linjakkaat mallit herättävät ihastusta maailmanlaajuisesti.Kokoskaala Eu 32-56.Sekä nyt Uutuutena tullut ANGELA BIANCA CURVEY koot EU 52-64.Angela Bianca Curvey tarjoaa hääpukuja kurvikkaalle morsiammelle,joka etsii tyylisuunnaltaan klassista hääpukua.

2024 UUTUUTENA MONICA LORETIN SERENA JA MIA BELLA malliston pukuja.Upeita Prinssessapukuja ja ja joukossa hillitympiä malleja myös.Tule varaamaan omasi pian,näitä ei ole monta.

Meillä myös saksalainen BIANCO EVENTO mallisto.Tyylikkäitä,laadukkaita,istuvia ja hintaystävällisiä morsiuspukuja.Koot puvuissa alkaen XS–kokoon 8XL.
SEKÄ PARTY LINEN tyylikäs mallisto Tanskasta,kokoja XS-8XL,hintaystävällinen ja laadukas mallisto jo vuosia ollut meillä.
LILLYLTÄ Tanskasta otamme myös välillä tarjoushintaisia pukuja,koot pienempää mallia kuin normikoot,mutta laadukas mallisto.

Voit tutustua tässä muutamiin malleihin, liikkeestä löytyy lisää. Myymme ainoastaan Morsiuspukuja emme vuokraa. Meillä monenlaisia pukuja eri vartalotyypeille, autamme puvun hankinnassa ja annamme osaavan ammattitaitomme sovitustilanteessa asiakkaan käyttöön. Meillä hintataso edullinen.Meillä löytyy eri hintatason pukuja..jopa 50€—-1500€. Puvut ovat Laadukkaita, istuvia ja hintatasoltaan edullisia.Jos pukusi tarvitsee myös korjausompelua, teemme pukuusi myös ne paikan päällä.

Tahdomme löytää sinulle sen Unelmiesi Morsiuspuvun Tärkeään päivääsi meidän ammattitaidolla ja tunteella. Tule Sinua palvellaan henkilökohtaisesti.

Palvelua ammattitaidolla jo  yli 28 vuotta!

MEILTÄ LÖYTYY LISÄÄ PUKUJA LIIKKEESSÄ, MITÄ EI TÄSSÄ KUVAGALLERIASSA OLE.VARAATHAN AJAN PUKUSOVITUKSIIN ETUKÄTEEN 0406745449

p.s.Käy myös lukemassa ,SOVITUS kohta (Oikeaa ylälaitaa napauta,tulee kohta MYYMÄLÄ/Sovitus) kun varaat sovitusajan ja valmistaudut tulemaan meille pukusovitukseen, jotta tiedät miten meillä toimitaan sovitukseen tullessa.