Morsiuspuvut

Ota yhteyttä

Morsiuspuvut ( painamalla eka kuvaa, pystyt selaamaan kuvia)

HUIPPU HÄÄPUKUMUOTIA ITALIASTA MEILLÄ

MONICA LORETTI, DANIELA DI MARINO JA ANGELA BIANCA yhdessä muodostavat eheän hääpukubrändi perheen.Taidokas designer-tiimi on onnistunut luomaan useita kiehtovia mallistokokonaisuuksia.puvut on valmistettu hyvälaatuisista materiaaleista, joita täydentää omalla Euroopan-tehtaalla valmistetut pitsit.Hinta ja kokoskaala on kattava.aistikkaat yksityiskohdat sekä selkeät ja linjakkaat mallit herättävät ihastusta maailmanlaajuisesti.Kokoskaala Eu 32-56.Sekä nyt Uutuutena tullut ANGELA BIANCA CURVEY koot EU 52-64.Angela Bianca Curvey tarjoaa hääpukuja kurvikkaalle morsiammelle,joka etsii tyylisuunnaltaan klassista hääpukua.

Meillä myös saksalainen BIANCO EVENTO mallisto.Tyylikkäitä,laadukkaita,istuvia ja hintaystävällisiä morsiuspukuja.Koot puvuissa alkaen XS–kokoon 8XL.

Voit tutustua tässä muutamiin malleihin, liikkeestä löytyy lisää. Myymme ainoastaan Morsiuspukuja emme vuokraa. Meillä monenlaisia pukuja eri vartalotyypeille, autamme puvun hankinnassa ja annamme osaavan ammattitaitomme sovitustilanteessa asiakkaan käyttöön. Meillä hintataso edullinen.Meillä löytyy eri hintatason pukuja..jopa 50€—-1500€. Puvut ovat Laadukkaita, istuvia ja hintatasoltaan edullisia.Jos pukusi tarvitsee myös korjausompelua, teemme pukuusi myös ne paikan päällä.

Tahdomme löytää sinulle sen Unelmiesi Morsiuspuvun Tärkeään päivääsi meidän ammattitaidolla ja tunteella. Tule Sinua palvellaan henkilökohtaisesti.

Palvelua ammattitaidolla jo  yli 28 vuotta!

MEILTÄ LÖYTYY LISÄÄ PUKUJA LIIKKEESSÄ, MITÄ EI TÄSSÄ KUVAGALLERIASSA OLE.VARAATHAN AJAN PUKUSOVITUKSIIN ETUKÄTEEN 0406745449